Onze gerechten+

Onze gerechten

Onze gerechten

MENU'S    
     
     
LUNCH MENU 2 GANGEN €29,50  
BIB GOURMAND MENU 3 GANGEN € 37,-  
BIB GOURMAND MENU 4 GANGEN € 45,-  
     
CHEF'S MENU 4 GANGEN €52,50  
MENU 5 GANGEN €59,50  
MENU 6 GANGEN € 65,-  
MENU 7 GANGEN €72,50  
MENU 8 GANGEN €79,50  
VOORBIJ HET APERITIEF....    
FINE CLAIRE OESTER MET GARNITUUR PER STUK € 3,-  
KAVIAAR MET BLINI'S EN GARNITUUR ( 10 GRAM ) €19,50  
     
BIB GOURMAND MENU    
     

VOORGERECHTEN

Harder filet met leche de tigre, zeesla en geroosterde coquille

OF

Piepkuiken met chorizo, avocado, mini maïs en jus van Cajun kruiden

TUSSENGERECHTEN

Zacht gegaarde Leng met Noordzee krab, koolrabi en een saus van kafferlimoen

OF

Zacht gegaarde Iberico varken met Ibericoham, gefermenteerde witte asperges en jus van gerookte knolselderij

HOOFDGERECHTEN

Op de graat gebakken schol met risotto van kreeft, kokkels, inktvis en een schuimige saus van saffraan

OF

Tamme eendenborst met gepofte biet, Hollandse kersen en jus van rode druif

NAGERECHTEN

Framboos met een mousse van witte chocola en rozenblaadjes met een sorbet van rabarber

OF

Taartje van aardbei en pure chocolade, dragonschuim en sorbet van aardbei

OF

Selectie van gerijpte kazen( supplement €5,-)

    
CHEF'S VERASSINGSMENU.....  
     
Harder filet met leche de tigre, zeesla en geroosterde coquille    
     
Wilde zeebaars met oosterse pasta salade en nage van mosselen    
     
Zacht gegaarde Leng met Noordzee krab, koolrabi en een saus van kafferlimoen    
     
Iberico varken met kalfzwezerik, gefermenteerde witte asperges en Seranoham    
     
In zoutkorst gegaarde knolselderij, creme van eidooier, parmesaan en truffel   
     
Tamme eendenborst met gepofte rode biet, Hollandse kersen en een jus van rode druif    
     
Selectie van grijpte kazen    
     
Chef's dessert    
     
    
     
     
     

VEGETARISCH, ALLERGIEN OF DIEET WENSEN?

    
Laat het ons gerust weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Tevens serveren wij ook mooie vegetarische gerechten en menu's.    
     
   
     
     
     
     
     
     
     
     
     
   
     
     
    
     
     
     
    
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    
     
     
    
     
     
     
    
     
     
     
    
     
     
     
     
     

Wij wensen u een culinair moment.